Кулінарія

Феєрверк яскравих смаків! Кращі вечері №23-33

Смажені баклажани в соєвому соусі. Курячі рулетики з яблуками. Рис з овочами. Гречка з фаршем і баклажаном. Кускус з морепродуктів. Запечена індичка з грибами і сиром. Курка з овочами в рукаві.

– страва з оригінальним смаком. Завдяки яблучної начинки і сметані рулетики виходять дуже соковитими і ніжними, з приємною кислинкою. Карі робить страву більш ароматним.

куряче філе, яблука, сметану, сік лимона, каррі, перець мелений, сіль, масло рослинне

Яскравий і смачний рис, приготовлений в одній посуді з томатним соусом і овочами: болгарським перцем, помідорами, стручковою квасолею, морквою і цибулею. Рис вбирає смак і аромат соусу і овочів, виходить насиченим і соковитим, при цьому залишається розсипчастим.

рис довгозернистий, квасоля стручкова, помідори, перець болгарський, цибуля ріпчаста, морква, часник, соус томатний, масло рослинне, сіль, перець червоний мелений, зелень петрушки

Навариста гречана каша з гарним доповненням. Обсмажений м’ясний фарш надає страві ситність, баклажан, солодкий перець і помідор – соковитість і приємний післясмак, а прянощі забезпечують яскравий аромат.

крупа гречана, фарш м’ясний, баклажани, помідори, перець солодкий, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений, італійські трави сушені, томати сушені, масло рослинне

Кускус вийде дуже соковитим, ароматним і насиченим, якщо з’єднати його з кабачком і солодким перцем. Морепродукти і бальзамічний оцет додадуть страві нотки середземноморської кухні. Готується страва просто і досить швидко.

кускус, морепродукти, кабачки, перець солодкий, морква, цибуля ріпчаста, оцет бальзамічний, масло рослинне, сіль, перець чорний мелений

Відбиті шматочки идейки попередньо маринуються в майонезі, а потім запікаються під шаром обсмажених з цибулею грибів і натертого сиру. Індичка виходить соковитою, з незрівнянним грибним смаком і апетитною сирною скоринкою.

філе індички, гриби свіжі, сир твердий, майонез, цибуля ріпчаста, каррі, сіль, перець чорний мелений олія рослинна

Курку перед запіканням спершу обсмажимо – так всі соки запечатаются всередині, куряче м’ясо вийде ароматніше. Компанію курці складуть картоплю, кабачки, цибулю і моркву. А букет прянощів виведе смак і аромат на новий рівень.

курячі стегна, кабачки, картопля, морква, цибуля ріпчаста, олія рослинна, сіль, перець чорний мелений, часник, трави сушені італійські, приправа для курки

в азіатському стилі. Пряний соус посилить смак смажених овочів, додасть їм приємну пікантну нотку. А завершить загальну композицію кунжут, яким блюдо посипається при подачі.

баклажани, перець болгарський червоний, цибуля ріпчаста, часник, оцет яблучний, соус соєвий, крохмаль кукурудзяний, перець червоний мелений, сіль, перець чорний мелений, паприка мелена, олія рослинна, кунжут

Ще більше цікавих рецептів для домашнього вечері дивіться у нашому розділі “”.

А також загляньте в попередню збірку “”.

Сподобалися рецепти? Ставте лайки та підписуйтесь на Дзен-канал RussianFood. com – самого популярного російськомовного кулінарного сайту в світі!

#рецепти

#їжа

#кулінарія

#продукти

#корисні поради