Кулінарія

Як приготувати борщ?

Класичний рецепт холодного і борщів зелених з м’ясом.

На 1 порцію знадобиться:

  • Буряк – 100 г
  • М’ясо (ростбіф або стейк) – 30-40 г
  • Кефір – 200 мл
  • Сіль – за смаком
  • Цукор – за смаком
  • Оливкова масло – 10 мл
  • Редиска – 30 г
  • Огірок – 30 г
  • Зелень яйце для подачі

Митий буряк загортаємо у фольгу.

Ставимо в розігріту до 200°С духовку на 1 годину.

Готуємо м’ясо. Ми взяли стейк. Смажимо до medium rare, рясно перчимо.

Як смачно приготувати стейк, можна подивитися .

Готову буряк очищаємо, нарізаємо довільно, закидаємо в блендер.

Заливаємо кефіром і пробиваємо. Можна не пробивати, а просто закинути в кефір нарізану буряк.

В пробиту масу додаємо сіль, оливкову олію, цукор, перемішуємо і обов’язково пробуємо. Повинно бути солодко-солоно, але не занадто.

Редиску і огірок нарізаємо кубиком. Стейк нарізаємо на тонкі слайсы.

Для подачі беремо яскраву тарілку, закидаємо в неї овочі і м’ясо. Заливаємо буряковий кефір.

Прикрашаємо суп зеленню і вареним яйцем.

До речі, ще цей суп оревно поєднується з !

Повний відеорецепт супу дивіться .

Якщо сподобався рецепт, ставте лайк, підписуйтесь на канал.

Більше покрокових відео-рецептів на нашому .

Передплачуйте у . Нас вже більше 60 тисяч!