Кулінарія

В курячі котлети тепер кладу кабачок. Таких соковитих ми давно не їли. І готувати просто: фарш роблю за 30 секунд (рецепт)

Останнім часом курячі котлети готую тільки за цим рецептом і про інші навіть не згадую – дуже смачно виходить і соковито! Такі котлети чудово поєднуються з будь-якими гарнірами, овочами, соліннями, салатами – раджу приготувати!

Ну і як завжди у мене простий рецепт, де мінімум інгредієнтів, які доступні всім.

  • І до речі розповім ще про одну фішку – як я тепер за кілька секунд роблю фарш на котлети. Але про все по порядку.

Отже, ось що нам знадобиться:

Всі пропорції і точний список інгредієнтів – в кінці рецепта.

Для початку зробимо курячий фарш. Я волію робити самостійно, магазинний вже давно не купую, так як не знаю, що там перемололи.

  • Найсмачніші котлети виходять, якщо взяти різні частини курки. Я беру грудки і філе стегна – приблизно порівну. М’ясо спочатку нарізаю великими шматочками, а далі – та сама “фішка”, щоб зробити фарш за лічені секунди.

Потрібно скористатися блендером! Вжух – і ідеальний фарш на котлети готовий!

У мене блендер від ВВК, дуже він мені сподобався: шустро працює, чудово перемелює м’ясо у фарш, у мене измельчилось все буквально за 30 секунд – такий кухонний помічник дуже економить час!

Ось, до речі, як виглядає мій блендер (гортайте

Далі наступний інгредієнт – це кабачок. Я його теж подрібнюю блендером: 2 секунди і кабачок можна вже відправляти до курячого фаршу. Подрібнювати довше не потрібно, інакше вийде вже смузі або пюре з кабачка!

Потім яйце, сіль і перець за смаком. Можна додати зелень, але сьогодні я готувала без неї.

Кажу відразу: фарш виходить рідкий, тому потрібно обов’язково додати панірувальні сухарі (можна замінити манкою). Залишаємо на 10 хвилин, щоб фарш став більш міцним.

Тепер формуємо котлетки, обвалюють у панірувальних сухарях і смажимо з двох сторін.

Вогонь раджу робити повільний, так як сухарі можуть почати підгоряти.

Ось така краса виходить:

Це дуже смачно! Приготуйте такі котлетки для своєї сім’ї, впевнена: всім дуже сподобається!

А ще раджу придивитися до такого ж , як у мене. З ним можна робити не тільки фарш, але і подрібнювати будь-які продукти, у тому числі кава і горіхи, робити смузі, коктейлі, соуси та ін – на кухні точно знадобиться!

Максимальна потужність 1200 Вт і дві знімні насадки з плоским ножем і з 6 лезами з високоміцної нержавіючої сталі з титановим покриттям забезпечують швидке і якісне подрібнення інгредієнтів.

До речі, у ВВК крім блендера багато інших товарів для дому за доступними цінами. Вони представлені на офіційному сайті бренду, Яндекс. Маркет, СберМегаМаркет і на Озоні. Наприклад, у мене є ще та . Переходьте і дивіться весь асортимент!

Інгредієнти для котлет:

куряче філе (грудка+філе стегна) – 500гр

кабачок – 1 шт, приблизно 300гр

яйця – 1 шт

сухарі панірувальні – 4-5 столових ложок у фарш і трохи для обвалювання

сіль за смаком

перець за смаком

Приємного апетиту, мої дорогі!

Якщо рецепт вам сподобався – поставте, будь ласка, лайк і підписатися на мій канал. Дякую за увагу!