Пиріжки з картоплею. Незвичайне і дуже швидке тісто. Начинка дивує своєю ситістю
Ці пиріжки радують своєю соковитою і ситної начинкою, м’яким, ніжним тістом, яке ще й зберігає свою легкість навіть після остигання!
Почнемо!
Вливайте в миску теплу воду.
Доповнюйте воду сухими дріжджами і збивайте віночком, щоб домогтися повного розчинення продукту. Як тільки з’являться бульбашки – процес бродіння запущений і значить все зроблено правильно.
Додайте в суміш порцію олії.
Всипайте порцію просіяного борошна.
Замішуйте тісто вручну. Воно буде дуже ніжним, м’яким і липким.
ВАЖЛИВО! Вимішуйте його старанно. Залишайте тісто у холодній воді з шматочками льоду на 20 хвилин. Тісто не повинно намокнути, так що прослідкуємо, щоб пакет був щільно зав’язаний.
Розігрівайте сковороду з рослинним маслом і встановлюйте на плиті помірний вогонь.
Викладайте курячий фарш і обсмажуйте до готовності.
Нарізайте ріпчасту цибулю на дрібні кубики і відправляйте на сковороду до фаршу.
Цибуля стане м’якше, покриється золотистою скоринкою і віддасть свій сік м’яса.
Додайте мелений перець, соліть за смаком і перемішуйте продукти на сковороді. В якості начинки використовується картопля. Його потрібно відварити в солоній воді до готовності і товкачкою перетворити в пюре.
Перемішуйте начинку.
Діставайте тісто з води і змащуйте стіл і руки рослинним маслом.
Формуйте з тіста товстий джгут і нарізайте на порції.
Кожну корж рухати руками і викладайте по центру начинку. Щільно скрепляйте краї тіста, формуючи пиріжки.
Обсмажуйте пиріжки на сковороді з розігрітим рослинним маслом. Кожна коржик повинна покритися апетитним золотистим кольором. І обов’язково – з 2-х сторін!
Готові пиріжки можна відразу ж подавати до столу. Вони будуть дуже апетитно виглядати і ароматно пахнути, так і на смак не підведуть.
У нас на каналі ви зможете знайти і інші рецепти пиріжків з картоплею, але цей унікальний тим, що тісто є дріжджовим, але готуватися максимально швидким способом.
Напевно, його оцінять по достоїнству зайняті господині, які нехай і не мають в запасі багато часу, але воліють готувати смачні страви для своєї родини самостійно.
Усі рецепти доступні передплатникам каналу «Що готувати» – приєднуйтесь до нашої компанії і ви вже зараз! Ми з чоловіком завжди раді новим гостям!
Продукти для приготування смачних пиріжків дивіться нижче!
Для тіста:
· Дріжджі – 33 гр. (11 гр. сухих);
· Борошно – 500 гр. ;
· Вода (тепла) – 1ст. (250 мл);
· Масло рослинне – 2 ст. л. ;
· Сіль – 1/3 ч. л. ;
· Цукор – 2 ст. л.
Для начинки:
· Картопля – 500 гр. ;
· Фарш – 150 гр. ;
· Сіль;
· Молоко – 1/2 ст.