Кулінарія та рецепти

Пиріжки з картоплею. Незвичайне і дуже швидке тісто. Начинка дивує своєю ситістю

Ці пиріжки радують своєю соковитою і ситної начинкою, м’яким, ніжним тістом, яке ще й зберігає свою легкість навіть після остигання!

Почнемо!

Вливайте в миску теплу воду.

Доповнюйте воду сухими дріжджами і збивайте віночком, щоб домогтися повного розчинення продукту. Як тільки з’являться бульбашки – процес бродіння запущений і значить все зроблено правильно.

Додайте в суміш порцію олії.

Всипайте порцію просіяного борошна.

Замішуйте тісто вручну. Воно буде дуже ніжним, м’яким і липким.

ВАЖЛИВО! Вимішуйте його старанно. Залишайте тісто у холодній воді з шматочками льоду на 20 хвилин. Тісто не повинно намокнути, так що прослідкуємо, щоб пакет був щільно зав’язаний.

Розігрівайте сковороду з рослинним маслом і встановлюйте на плиті помірний вогонь.

Викладайте курячий фарш і обсмажуйте до готовності.

Нарізайте ріпчасту цибулю на дрібні кубики і відправляйте на сковороду до фаршу.

Цибуля стане м’якше, покриється золотистою скоринкою і віддасть свій сік м’яса.

Додайте мелений перець, соліть за смаком і перемішуйте продукти на сковороді. В якості начинки використовується картопля. Його потрібно відварити в солоній воді до готовності і товкачкою перетворити в пюре.

Перемішуйте начинку.

Діставайте тісто з води і змащуйте стіл і руки рослинним маслом.

Формуйте з тіста товстий джгут і нарізайте на порції.

Кожну корж рухати руками і викладайте по центру начинку. Щільно скрепляйте краї тіста, формуючи пиріжки.

Обсмажуйте пиріжки на сковороді з розігрітим рослинним маслом. Кожна коржик повинна покритися апетитним золотистим кольором. І обов’язково – з 2-х сторін!

Готові пиріжки можна відразу ж подавати до столу. Вони будуть дуже апетитно виглядати і ароматно пахнути, так і на смак не підведуть.

У нас на каналі ви зможете знайти і інші рецепти пиріжків з картоплею, але цей унікальний тим, що тісто є дріжджовим, але готуватися максимально швидким способом.

Напевно, його оцінять по достоїнству зайняті господині, які нехай і не мають в запасі багато часу, але воліють готувати смачні страви для своєї родини самостійно.

Усі рецепти доступні передплатникам каналу «Що готувати» – приєднуйтесь до нашої компанії і ви вже зараз! Ми з чоловіком завжди раді новим гостям!

Продукти для приготування смачних пиріжків дивіться нижче!

Для тіста:

· Дріжджі – 33 гр. (11 гр. сухих);

· Борошно – 500 гр. ;

· Вода (тепла) – 1ст. (250 мл);

· Масло рослинне – 2 ст. л. ;

· Сіль – 1/3 ч. л. ;

· Цукор – 2 ст. л.

Для начинки:

· Картопля – 500 гр. ;

· Фарш – 150 гр. ;

· Сіль;

· Молоко – 1/2 ст.